Den Goubergh is een begrip in de hippische wereld en is in de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste paardensportcentrum van de regio. Wekelijks worden er evenementen georganiseerd, zowel voor de hippische sport alsmede voor diverse sportaangelegenheden, bedrijfsevents en andere partijen. Daarnaast is er koers gezet naar Den Goubergh 2.0. Momenteel zijn wij hard aan het werk om middels verbouwingen en uitbreidingen nog meer ruimte te bieden voor het beoefenen van (top)sport, het hosten van events en met extra luxe uw verblijf te vervolmaken.

Historie

In 2010 kocht Leon van der Pluijm  Den Goubergh. Het centrum onderging in de jaren die volgden flinke renovaties om aan de standaard van de hippische wereld te kunnen blijven voldoen. Vervolgens heeft de familie van der Pluijm zich onaflatend ingezet voor het versterken van de relaties met topsportruiters en het aanhalen van de banden met de FEI en de KNHS. Door een duidelijke toekomstvisie op sportief gebied, gastvrijheid en de wil om te verbeteren, kan Den Goubergh tegenwoordig op veel steun rekenen. Met de ideeën van de gebruikers van het centrum is in 2016 het plan Den Goubergh 2.0  in werking getreden. Met vooropgesteld het welzijn van de ruiter en het paard is het centrum nu volop in ontwikkeling.

Den Goubergh

In 2016 is er begonnen met de verbouwingen van  Den Goubergh naar Den Goubergh 2.0. De buitenaccommodatie heeft een metamorfose gehad met de toevoeging van twee nieuwe rijbanen en een nieuwe longeerpiste. Daarnaast is het terras verbouwd en is er op de bovenverdieping een nieuw VIP terras gerealiseerd. Momenteel vinden er diverse werkzaamheden plaats om u tijdens de Christmas Show de nieuwe entree en het restaurant te kunnen presenteren. In onze fotogalerij kunt u de voorderingen van de verbouwingen volgen. Voor een overzicht van alle innovaties die van Den Goubergh het mooiste paardensportcentrum van Brabant zullen maken, klikt u hier.