Christmas Show 2017 bij Den Goubergh

Het einde van 2017 staat weer volledig in het teken van de jaarlijkse Christmas Show bij Den Goubergh in Roosendaal. Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het hele jaar door worden hier nationale en internationale spring- en dressuurwedstrijden georganiseerd, met als hoogtepunt onze Christmas Show van meerdere internationale hippische wedstrijden.

Naast een trefpunt voor ’s werelds meest gerenommeerde ruiters, paardeneigenaren en een veelzijdig publiek is Den Goubergh tevens een zakelijke ontmoetingsplaats. Wij bieden u de gelegenheid om tijdens de Christmas Show op verschillende manieren uw bedrijf te kunnen promoten, bijvoorbeeld door middel van een standhoudersplaats of het uitnodigen van uw gasten op het VIP deck.

U kunt dus volop komen genieten van allereerst de Christmas Show nationaal springen, om vervolgens over te gaan in 3 internationale weekenden.
We beginnen met het Nationaal gevolgd door het internationaal dressuur CDI4*/CDIYR/CDIJ/CDIU25/CDIP om af te sluiten met 2 internationale springwedstrijden: CSI**/CSI* kortom voldoende activiteit en voor ieder wat wils.

Onze verschillende hospitality pakketten

Maak een keuze en meldt u online aan.

Standhouderspakket

Een stand van ± 4m x 4m om uw bedrijf voordelig (meerdere weken) te promoten.

Startplaatsarrangement

Compleet verzorgd arrangement met startplaats voor uw ruiter

Business With Pleasure

Het perfecte bedrijfsuitje voor uw bedrijf om het jaar af te sluiten

VIP Tafel Nationale Wedstrijd

Compleet VIP Tafelarrangement voor 4 of 6 personen al dan niet met team van ruiters (week 1).

VIP Tafel Internationale Wedstrijden

Compleet VIP Tafelarrangement voor 4 of 6 personen tijdens onze Internationale wedstrijden (week 2 tot 4).

border-leftv3

Sponsoren

border-rightv3