Den Goubergh host jaarlijks meer dan 40 evenementen. Zoals paardensport wedstrijden op nationaal en internationaal niveau voor de senioren, young riders, junioren, children, ponyruiters en voor paralympische atleten. Naast de nationale spring- en dressuurwedstrijden vinden er tevens een aantal belangrijke selectiewedstrijden en daaropvolgend diverse kampioenschappen plaats. Om u een indruk te geven van de diverse activiteiten zetten wij onze paradepaardjes hieronder voor u op een rij. Voor een gedetailleerd overzicht van al onze evenementen en de agenda, klikt u hier.

CHRISTMAS SHOW

Volgens goede traditie sluiten wij het kalenderjaar af met de inmiddels befaamde Christmas Show. We bieden nationale en internationale spring- en dressuurruiters een podium om te schitteren in een stralend decor. Eind november vangen we aan met een vijf weken lang programma dat voor de gehele Nederlandse en buitenlandse ruiterwereld te boek staat als de perfecte manier om het sportieve jaar de besluiten. De landelijke Christmas show biedt alle lokale ruiters de kans om zich met elkaar te meten op B t/m ZZ spring niveau. Vervolgens strijken de paralympische en internationale dressuurtop neer op ons centrum en zullen in alle klassen strijden om de hoogste percentages. Hierop volgend is het twee weken lang internationaal springen geblazen waarbij wij ieder jaar vele wereldtoppers en springtalenten voor de toekomst mogen ontvangen. De Christmas show is niet compleet zonder een feestje.

auctions-4-goods-roos15l17279

jaspervandenheuvelaslleider_groot

GTC RALLY

Het zijn niet alleen 1 PK’s die op de Brabantse grond van Den Goubergh het zand laten opstuiven. Ook de Internationale GTC Rally en Shortrally zijn dit jaar de hoogtepunten van de nationale autosportkalender en Den Goubergh is ‘de place to be’ voor de start en finish van dit event! Deze rally klassementsproeven, 17 in totaal verreden in 4 Noord-Brabantse gemeenten, tellen mee voor alle Nederlandse rally kampioenschappen en cups.
Dit allesomvattende autosportevenement is bij uitstek geschikt om eens een kijkje bij te komen nemen met de familie, vrienden of met collega’s en relaties van uw bedrijf. Naast autosport zijn er ook goed verzorgde momenten om op een ontspannen wijze o.a. bij Den Goubergh de innerlijke mens te verzorgen. Zowel in Nederland als in België geniet dit evenement grote aandacht.
Voor meer informatie kijk op: www.gtcrally.eu

SUMMER DAYS

Een van de hoogtepunten op de hippische kalender van Den Goubergh zijn de Summer Days. Te midden van het sportieve buitenseizoen zijn de nationale en internationale wedstrijden op de terreinen van ons centrum steevast druk bezocht. De landelijke deelnemers kunnen het niveau van hun handelspaarden of jonge talenten testen voorafgaand aan diverse kampioenschappen in binnen- en buitenland. De internationale deelnemers vinden op Den Goubergh een goed georganiseerd CSI met een weldoordacht programma, waardoor zij een bezoek aan Roosendaal graag in hun wedstrijdschema inplannen. Van lokale ruiters tot Wereldkampioenen en van Brabantse kampioenen tot Olympische toppers, Den Goubergh is een centrum waar eenieder welkom is om zijn paard aan de start te brengen. Om vervolgens neer te kunnen strijken op ons gezellige terras dat perfect uitzicht biedt op de wedstrijdpiste.

CSI2* Roosendaal 2012© DigiShots

WEST-BRABANTSE GEZONDHEIDSBEURS

In 2017 wordt de eerste West-Brabantse Gezondheidsbeurs georganiseerd op Den Goubergh. In het plan van World of Dreams is een grote rol weggelegd voor de zorg en wordt er samengewerkt met gerenommeerde partijen uit deze branche. De West-Brabantse Gezondheidsbeurs is een nieuw initiatief ontstaan vanuit de behoefte van inwoners in de regio. Steeds meer mensen gaan op zoek naar slimme oplossingen op het gebied van gezondheid, welzijn, wonen en zorg. Maar waar vind je een compleet overzicht van al deze nieuwe mogelijkheden? De West-Brabantse Gezondheidsbeurs geeft antwoord op deze vraag. Op de beursvloer maken bezoekers kennis met innovatieve producten en diensten. Er vinden demonstraties plaats en bezoekers kunnen producten zelf uitproberen. De beurs biedt inwoners uit de regio een gezellig dagje uit waarbij ze worden geïnformeerd maar er ook tijd is voor een kopje koffie, een persoonlijk gesprek en de mogelijkheid om aan sportieve activiteiten deel te nemen.

 

border-leftv3

Sponsoren

border-rightv3