Countdown Christmas Show 2017
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Hier tijdens het EK Dressuur van de Jeugd v.l.n.r. Frank Kemperman; Directeur van CHIO Aken, showdirector van Indoor Brabant en Jumping Indoor Maastricht, en President of the FEI Dressage committee . Ingmar de Vos; President of the FEI, Leon van der Pluijm; eigenaar van Den Goubergh en Bettina de Rham; FEI Director of Dressage and Para-Equestrain Dressage

border-leftv3

Welkom bij Den Goubergh

border-rightv3

Den Goubergh is een begrip in de hippische wereld en is in de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste paardensportcentrum van de regio. Wekelijks worden er evenementen georganiseerd, zowel voor de hippische sport alsmede voor diverse sportaangelegenheden, bedrijfsevents en andere partijen.
Daarnaast is er koers gezet naar Den Goubergh 2.0. Momenteel zijn wij hard aan het werk om middels verbouwingen en uitbreidingen nog meer ruimte te bieden voor het beoefenen van (top)sport, het hosten van events en met extra luxe uw verblijf te vervolmaken.
Daar ons paardensportcentrum een metamorfose ondergaat, hoort daar ook het optimaliseren van onze digitale hoefafdruk bij. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen, zowel op deze site als op ons centrum. We maken een sprong in de toekomst en het wordt alleen maar mooier!

border-leftv3

Sponsoren

border-rightv3